Monitoarele curbate in Romania – AOC G1

Noua serie de monitoare curbate AOC G1 a fost lansată şi în România. Aceasta include trei modele: C24G1 (23.6 inci), C27G1 (27 inci) și C32G1 (31.5 inci). Monitoarele dispun de panou VA cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) şi se adresează jucătorilor pasionați prin prisma capacității de a reda imagini cu un contrast puternic, nuanțe vibrante, refresh rate de 144Hz, timp de răspuns de 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) și unghiuri de 178°/178°.

Noile modele au integrată tehnologia AMD FreeSync pentru evitarea anomaliilor de randare, Low Input Lag pentru redarea imaginilor în mișcare și AOC Game Color pentru ajustarea saturației culorilor și detaliile din imagini. De asemenea, noile monitoare dispun de funcția Dial Point care ajută la redarea unei ținte pe ecran pentru a oferi jucătorilor posibilitatea să țintească cu mai multă precizie în jocurile de tip FPS.

Toate cele trei modele au un design fără rame pe 3 laturi, care asigură aspectul compact și facilitează realizarea unui setup cu multiple monitoare. Două dintre modelele din noua serie (C24G1 și C27G1) dispun de un suport ergonomic și permit ajustarea la 130 mm și rotirea la -35° / +35° pentru un unghi vizual optim.

Pentru o conectare rapidă, monitoarele prezintă 2 intrări HDMI, DisplayPort și VGA pentru surse externe și intrare pentru căști. Seria AOC G1 este ideală pentru perioade lungi de joc, tehnologia AOC Low Blue Light reduce undele dăunătoare vederii, iar tehnologia AOC Flicker-Free ajustează lumina prin DC (Direct Current) în locul PWM (modularea pulsului de lumină) pentru confortul ochilor.

Seria AOC G1 va fi disponibilă în Romania din iulie la următoarele preţuri:

– C24G1 (23.6 inci) – 929 lei;
– C27G1 (27 inci) – 1159 lei;
– C32G1 (31.5 inci) – 1389 lei (disponibil din August 2018).

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

monitor curbat

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Samsung GALAXY J4 2018 – in Romania
Articolul următor
Spatiul Privat Virtual va putea fi folosit pentru inregistrarea noilor case de marcat

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.