Modulul eFactura – funcționalități suplimentare!

Intrat în vigoare anul trecut, sistemul obligatoriu de facturare electronică e-Factura a adus o nouă obligație fiscală operatorilor economici români care realizează comerț în regim B2G și comerț de produse cu risc fiscal ridicat în regim B2B.

Odată cu lansarea documentației ANAF, AttoSoft a dezvoltat modulul software de automatizare a procesului e-Factura, care ajută companiile cu un volum mare de facturi procesate zilnic și pentru care ar fi extrem de ineficient să fie introduse manual în sistem.

Acum, modulul eFactura din cadrul suitei DataLight îți oferă două noi funcționalități în cadrul modulului e-Factura care fac întregul proces și mai eficient:

  • modul eFactura Server 

Ideal pentru companii cu multiple stații de operare. Fișierele e-Factura sunt gestionate centralizat, așadar pot fi transmise de către orice operator, nu doar cel care deține tokenul de conexiune la SPV ANAF. Odată încărcate documentele în SPV, se actualizează automat statusul lor și în programul de gestiune.

  • modul import documente din SPV

Ideal pentru firme colaboratoare cu operatori e-Factura. Facturile din SPV ale partenerilor se pot importa direct în programul de gestiune, ca documente de intrare-ieșire.

Contactează acum un consilier software AttoSoft pentru a afla cum poți obține maximul de la modulul tău eFactura din cadrul DataLight ERP!

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

Distribuie acest articol

Articolul anterior
La Mulți Ani cu ocazia zilei internaționale a Femeii!
Articolul următor
ANAF lansează 22 teste pentru verificarea depunerii corecte D406 SAF-T

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.