Mai bine de jumătate de secol de la apariția codurilor de bare

S-au împlinit 67 de ani de când codul de bare, unul dintre cele mai folosite sisteme din lume, a fost patentat în Statele Unite ale Americii. Deși în 1952 – anul recunoașterii acestei invenții – nu a fost receptat pozitiv de mulți producatori, codul de bare a devenit o știință în sine, care a dus la dezvoltarea unor tehnologii moderne cu impact și o serie de avantaje în comercializarea mărfurilor.

AttoSoft vă pune la dispoziție instrumentele esențiale pentru afacerea dumneavoastră, și anume, cititoarele de coduri de bare, prin propriul magazin de echipamente fiscale. Rolul major jucat de cititoarele de coduri de bare a fost evidențiat de-a lungul timpului și poate fi remarcat în toate companiile din lume. Un management mai eficient presupune o manipulare și o combinare eficientă a tuturor resurselor implicate și pe aceasta cale, codurile de bare constituind una dintre opțiunile cu cel mai mare grad de eficiență și validitate.

Când Bernard Silver și Norman Joseph Woodland au vândut, în 1952, patentul codului de bare pentru 15.000$, niciunul dintre ei nu anticipa că invenţia lor va ajunge o afacere care să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

Deja ai votat!
,
Articolul anterior
Incepând cu 2020 intră în vigoare noua lege a francizei
Articolul următor
Firmele obligate să aibă POS-uri chiar dacă nu au casă de marcat

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu