Informatizează-ți procesele de distribuție din business-ul tău cu DataLight Distribuție

Profitabilitatea în sfera activităților de distribuție impune accesibilitate, rapiditate și control. Îndeplinirea acestora este strâns legată de execuția ireproșabilă în privința urmăririi stocurilor și viteza de rotaţie a acestora, respectiv aprovizionare şi livrare la timp a mărfurilor.

Tehnologia noastră ajută firmele de distribuție în contextul în care livrează, la rândul ei accesibilitate, rapiditate și control.

Specialiștii din cadrul companiei AttoSoft au integrat în sistemul DataLight, modulul pentru Distribuție, cuprinzând cele mai folosite și utile funcționalități pentru distribuitori. Modulul creat înglobează perfect, atât activităţile de front-office cât şi de back-office ale unui distribuitor. Fiecare utilizator beneficiază de o imagine unitară la nivelul unui întreg lanţ de distribuţie.

Datalight Distribuţie oferă soluţii specifice pentru toate domeniile de activitate, precum HoReCa, distribuitori de îmbrăcăminte, electronice şi electrocasnice, farmaceutice sau din industria alimentară.

Vă așteptăm la sediul firmei noastre din Galați, București și Brașov, pentru a vă face o prezentare gratuită a sistemului. De asemeni, dacă sunteți din alte zone, contactați-ne telefonic pentru a stabili o întâlnire cu echipa noastră.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

soft distributie, solutii software

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Recompensează-ți clienții, prin DataLight Fidelizare, alături de sistemul CENTO
Articolul următor
Dezvoltarea companiei Dvs. se poate realiza prin creșterea vânzărilor

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.