Informatizarea activitatilor din agribusiness, ca singura solutie de eficientizare a afacerii dumneavoastra

Odata cu noile descoperiri tehnologice, agricultura si afacerile din domeniul agricol trec prin schimbari radicale, in ultimul timp. Inovatia este punctul central in jurul caruia fermierii cauta solutii pentru a-si eficientiza activitatile, a-si spori productia prin maximizarea resurselor.

Compania noastra a inteles foarte bine cerintele de dezvoltare din domeniu si, de aceea, va pune la dispozitie softul necesar pentru ca orice antreprenor sa-si poata dezvolta afacerea, luand cele mai bune decizii, la nivel de management operational.

Sistemul creat in sprijinul companiilor din agribusiness, ofera posibilitatea fermierilor de a-si reduce costurile cu materia prima, de a-si optimiza fluxul de productie, acest lucru fiind posibil prin aplicarea unor tehologii mai bune, bazate pe informațiile preluate direct din câmp, ori din aria de productie.

Solutiile propuse pot fi configurate pentru pentru mai multe tipuri de insamantari si oricate ferme, fiind infinit adaptabile. Fiecare solutie se bazeaza pe microservicii, pe descompunerea proceselor agricole in activitati si subactivitati.

In acest fel, vorbim de o eficientizare de ansamblu a productiei, avand in prim plan monitorizarea timpului de lucru pentru angajati ori zilieri, ajutandu-va sa masurati si sa cresteti productivitatea oamenilor cu lucrarile agricole.

Mai concret, prin sistemele software implementate, se pot gestiona toate activitatile fermei: planificare, executie si urmarirea lucrarilor agricole, efectuarea de inspectii si observații, previziuni cu privire la tratamentele agricole, ierbicidare si tot ceea ce presupun acestea.

Specialistii companiei noastre va stau la dispozitie pentru orice informatie privind solutiilor noastre propuse. Contactati-ne, si va vom face o prezentare gratuita, direct la sediul dumneavoastra.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

soft agribusiness, software agricultura

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Programe personalizate pentru dezvoltarea agribusiness-ului tău
Articolul următor
Cum îți dezvolți o afacere în agricultură, bazată pe soluțiile informatizate de la AttoSoft

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.