[pj-news-ticker]

Flexibilitate

Oferim partenerilor noștri mai mult decât o licențiere flexibilă. Oferim posibilitatea de a-și personaliza aplicațiile cu module specifice activităților, astfel încât să obțină randament maxim la utilizare.

Tehnologie

Îmbinăm cele mai noi tehnologii cu baze de date robuste, capabile să facă faţă unor condiții exigente de exploatare: volume mari de date, număr mare de utilizatori, colaborare online în timp real, etc.

Experienţă

La fiecare implementare ne folosim de cei peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea de soluții IT pentru afaceri. Așadar aveți acces la un know-how cumulat, în urma miilor de implementări realizate de echipa AttoSOFT.

Portofoliu

Mii de clienți stau mărturie pentru calitatea serviciilor și a produselor AttoSOFT. Deși fiecare proiect are o poveste diferită, numitorul comun este angajamentul AttoSOFT de a îndeplini orice nevoie software.

 • Analize de profitabilitate

  Utilizaţi un mecanism simplu şi eficient de analiză a centrelor de profit din compania Dvs., configurate aşa cum aveţi nevoie

 • Analize de vânzări / achiziţii / stocuri

  Un sistem inteligent de raportare, de tip BI este disponibil în modulele AttoSOFT pentru analize în timp real a datelor.

 • Vizualizare rapoarte pe dispozitive mobile

  Informația devine mobilă cu sistemele WebReport, care vă oferă informația când aveți nevoie, oriunde v-ați afla.

 • Alerte SMS / Email solduri

  Informați clienţii la timp privind emiterea facturilor și ajungerea lor la scadenţă și veţi avea un cash-flow mult mai performant.

 • Automatizarea aprovizionării

  Aprovizionarea inteligentă susţinută de AttoSOFT vă ajută să eliminați stocurile neperformante și blocarea capitalului, pentru furnizori interni și externi.

 • Managementul relației cu clienţii

  Vă propunem lead-uri și prospecţi valorificaţi, oportunităţi închise, scor foarte bun în relația cu clientii Dvs., atât în cadrul procesului de vânzare, cât și post-vânzare.

 • Cash-Flow și management trezorerie

  Imbunătăţiţi cash-flow-ul firmei, folosind uneltele de verificare bonitate, de previziune și confirmare furnizate de AttoSOFT.

 • Automatizarea distribuţiei / vânzărilor

  Un management perfomant al distribuţiei, care optimizează procesul de vânzare și elimină eroarea umană și costurile aferente acesteia.

 • Financiar contabilitate

  Transformaţi serviciul financiar contabil în unul direct productiv, care vă aduce informații valoroase despre companie, folosind un modul financiar contabil performant.