Importanta istoricului comenzilor clienti/furnizori in dezvoltarea relatiilor cu ambii parteneri

Adaptabilitatea la schimbare si viteza de raspuns sunt atribute esentiale pe care ar trebui sa le aiba in zilele noastre o societate comerciala care activeaza in domeniul productiei, comertului, sau serviciilor.

In relatia cu clientii si furnizorii, un aspect foarte important care trebuie sa fie luat in calcul este istoricul comenzilor de la clienti si catre furnizori. Pe baza acestui istoric, compania isi poate concentra atentia asupra coerentei activitatilor, managementului stocurilor si poate avea un control mai bun asupra fluxului de numerar, imbunatatindu-si permanent performantele.

Managementul stocurilor se impune datorita existentei contradictorii a acestora. Pe de o parte, ele sunt folositoare intrucat protejeaza fluxurile de productie contra avariilor si genereaza economii la cheltuielile de comandare a reaprovizionarilor, iar pe de alta parte imobilizeaza capitaluri importante, implica cheltuieli de depozitare, pot fi expuse la uzura si altele. Avand un istoric al comenzilor de la clienti, se obtine un control sporit asupra fluxurilor de marfa si se poate optimiza aprovizionarea.

Pentru a satisface cat mai eficient nevoile consumatorilor, firma trebuie sa aiba relatii foarte bine puse la punct cu furnizorii, acestea jucand un rol cheie in activitatea oricarei companii. Indiferent de obiectul de activitate al firmei, alegerea celor mai buni furnizori este primul pas catre satisfacerea pe deplin a nevoilor consumatorilor. De aceea, un istoric al comenzilor catre furnizori ajuta – in primul rand – la mentinerea stocurilor optime prin relatia corecta cu furnizorii, dar si la eficientizarea livrarilor catre clienti.

In sistemul informatic DataLight Enterprise, dezvoltat de AttoSOFT, exista posibilitatea sa se urmareasca, foarte atent si in detaliu, istoricul comenzilor de la clienti si catre furnizori. De asemenea, este foarte bine pus la punct procesul de prelucrare a comenzilor prin transformarea comenzilor client direct in comenzi la furnizori, castigandu-se timp si evitandu-se eroarea umana.

Compania AttoSOFT va sta la dispozitie cu o prezentare gratuita a programelor din suita DataLight Enterprise ERP.

Deja ai votat!
,
Articolul precedent
Spune-mi ce soft folosesti ca sa-ti spun ce contabil esti
Articolul următor
Windows 10 Mobile controlat de pe PC – Aplicatia Cortana nu va fi destinata celor din Romania

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×