Hello, ELO Romania! Business breakfast – Galati 2014

Mai multă plus-valoare pentru partenerii AttoSOFT

Marţi 25 Martie 2014, compania AttoSOFT a organizat împreuna cu partenerul ELO Digital Office Romania un Business Breakfast, la care au fost invitaţi o parte din clientii AttoSOFT, a caror domeniu de activitate implica lucrul cu volume mari de documente. Evenimentul deschide o serie de prezentari ale sistemului de management al documentelor ELO ECM Suite 2011, pe care AttoSOFT îl promoveaza ca extensie a sistemul software ERP DataLight Enterprise.

Începând din Ianuarie 2014, AttoSOFT a încheiat un parteneriat strategic cu firma ELO Digital Office Romania, subsidiara a ELO Digital Office GmbH din Germania, privind sistemul de management al documentelor ELO ECM Suite 2011.

Parteneriatul celor doua companii de pe piaţa de IT din Romania este centrat pe promovarea sistemului de management al continutului (ECM), atât în formula stand-alone, cât şi în formula integrata cu sistemul ERP DataLight Enterprise. Prin asocierea celor doua tipuri de sisteme informatice, beneficiarul final obtine un maximum de beneficii atât din perspectiva optimizarii fluxurilor de business, cât şi prin prisma managementului sigur, rapid şi eficient al documentelor din companie.

Sistemul ECBreakfastM aduce o serie de beneficii incontestabile clientilor finali, care vin în completarea celor oferite de un sistem ERP:

– identificare rapidă, acces securizat şi management inteligent pentru toate documentele companiei
– creterea randamentului utilizatorilor, prin posibilitatea de a crea fluxuri de lucru pentru diverse tipuri de documente şi prin automatizari, ceea ce permite o gestionarea uşoară a timpilor şi priorităţilor de lucru
– accesibilitate şi mobilitate, prin posibilitatea de acces de oriunde, oricând, de pe dispozitive mobile la documentele companieiELO
– integrare cu produsele din suita Microsoft Office si Microsoft Outlook, pentru a utiliza din plin experienţa deja acumulată de utilizatorii din companie.

Pentru a maximiza aceste beneficii, AttoSOFT va integra sistemul de generare de documente din sistemul ERP DataLight Enterprise cu sistemul ELO ECM Suite 2011, pentru a automatiza arhivarea electronică a acestora.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

ECBreakfastM, ecm, elo digital office, elo romania, sistem management continut, soft erp

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Modulul software Web Report aduce compania AttoSOFT mai aproape de tehnologiile SaaS
Articolul următor
ELO Digital Office prin AttoSOFT Romania

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.