Formularele de inregistrare fiscala valabile din 2017 – Proiect ANAF

AttoSOFT aduce la cunostinta tuturor celor interesati, faptul ca ANAF a lansat proiectul de ordin privind modificarea si completarea Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3698/2015, pentru aprobarea formularelor de inregistrare fiscala a contribuabililor si a tipurilor de obligatii fiscale care formeaza vectorul fiscal, cu modificarile ulterioare.

Prin noul proiect se propune adaptarea procedurii de înregistrare fiscală a contribuabililor nerezidenți care desfășoară activitate în România prin unul sau mai multe sedii permanente, a formularului 013, precum și a instrucțiunilor de completare a acestuia, la noile prevederi ale Codului de procedură fiscală și ale Codului fiscal 2017.

Contribuabilii nerezidenți, care desfășoară activități pe teritoriul României prin unul sau mai multe sedii permanente, odată cu depunerea declarației de înregistrare fiscală, au obligația să indice sediu permanent desemnat, potrivit dispozițiilor din Codul fiscal. În cazul înregistrării fiscale, declarația de înregistrare fiscală se depune la organul fiscal în raza căruia se află sediul permanent ce urmează a fi desemnat.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

formulare anaf, inregistrare firma 2017

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Facilitati pentru IMM-uri la achiziţiile publice, pana in 2030
Articolul următor
Nou! A aparut Ghidul de completare a Declaratiei 394 – ANAF

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.