Finantari nerambursabile pentru companii care fac investitii majore incepand cu 2016

AttoSOFT aduce la cunoştinţa celor interesaţi faptul că, începând cu luna Iulie 2016, Ministerul Finanțelor Publice (MFP) va primi cererile de acord de finanțare ale societăților comerciale care vor direcționa ajutoarele de stat în investiții cu impact major în economie.

Societăţile pot transmite dosarul pentru finanțare împreună cu cererea de acord la Registratura generală a Ministerului Finanțelor din str. Apolodor, nr.17, sector 5, București, având menționat pe plic: „Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin HG nr. 807/2014.”

În cinci zile lucrătoare, MFP va finaliza procesul de selecție a cererilor de acord pentru finanţare. Cererile de acord acceptate vor fi analizate în termen de maximum 45 de zile lucrătoare de la data publicării pe site-ul MFP a rezultatului procesului de selecție.

Bugetul total al finanţărilor se ridică la 638 de milioane de lei, majorat cu 50% mai mult față de sesiunea anterioară. Întreprinzătorii care vor să beneficieze de ajutoare de stat în baza HG nr. 807/2014 sunt obligați să realizeze o investiție inițială de minimum 44 de milioane de lei, fără TVA.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

finantare 2016, fonduri investitii companii

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Investitia in software raportata la beneficiile obtinute
Articolul următor
Companiile si cheltuielile eligibile pentru ajutorul de stat, conform HG nr. 807/2014

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.