DMS – Elo Digital Office

Securitatea arhivarii

Flexibilitate si mobilitate

Procesare inteligenta de date

[us_testimonial author=”Eugen Vrinceanu” company=”Senior developer – AttoSOFT SRL”]Parteneriatul dintre AttoSOFT şi ELO Romania, doua companii importante de pe piaţa de IT din Romania este centrat pe promovarea sistemului de management al continutului (ECM), atât în formula stand-alone, cât şi în formula integrata cu sistemul ERP DataLight Enterprise. Prin asocierea celor doua tipuri de sisteme informatice, beneficiarul final obtine un maximum de beneficii atât din perspectiva optimizarii fluxurilor de business, cât şi prin prisma managementului sigur, rapid şi eficient al documentelor din companie.[/us_testimonial]

Arhivarea rapida si automata a documentelor

Modulul permite clasarea precisa a documentelor in arhiva – cu atribuirea automata a metadatelor corespunzatoare. Traseul pana la final este determinat automat, cu crearea automata a dosarelor si a structurilor de indosariere si clasificare. Configuratia acestor trasee poate fi modificata de utilizator, fara a fi nevoie de orice fel de cunostinte de programare.

Functiile DMS direct in Microsoft Word

Puteti deschide si salva documentele in acelasi mod ca si pana acum, cu imbunatatirea ca in loc sa fie salvate pe hard-disk-ul local sau pe serverul de fisiere al companiei, documentele sunt salvate si protejate in arhiva centrala.

Interfata intuitiva cu utilizatorul – navigare rapida

Comenzile si functiile sunt accesate mult mai rapid si mai usor. Noul tip de vizualizare si posibilitatea gruparii elementelor simplifica desfasurarea lucrului cu software-ul si permite economii de timp pretios pentru utilizatori.
Meniu