Distribuția ca modalitate de creștere a afacerii dumneavoastră

Distribuția reprezintă un set de activități care implică gestiunea unei game largi de produse, distribuite de obicei prin mai multe canale de vânzare. Managementul optim al stocurilor asigură acuratețea și calitatea livrărilor și menține scăzut costul de transport al produselor. Livrarea la timp a produselor este esențială pentru satisfacția clienților.

Am creat pentru afacerea dumneavoastră modulul ERP distribuție ca o aplicație web completă, actualizând-o permanent, perfect proiectată pentru a include toate operațiunile echipei de vânzări și marketing, precum și ale departamentului financiar, indiferent de dispozitivul folosit: PC, tableta, smartphone. Transmiterea datelor se face în timp real apărând, în același timp, atât pe dispozitivele mobile, cât și pe server.

Fie că rulează pe tablete sau smartphone-uri cu Android sau pe generațiile anterioare de PDA-uri cu Windows Mobile, DataLight distribuție te ajută să preiei controlul asupra unei afaceri de distribuție, oferind câteva căi concrete și suportul informatic necesar pentru aceasta.

Contactează-ne la telefon 0372.168.195, și-ți vom face o prezentare a soluției în mod gratuit. Informatizarea forței dumneavoastră de vânzări prin sisteme performante, simple și intr-adevăr utile este o prioritate pentru specialiștii AttoSoft.

Deja ai votat!
Articolul precedent
ANAF implementează Desk Audit pentru controlul firmelor
Articolul următor
Ce avantaje și beneficii ai, când alegi sistemele noastre dedicate afacerilor în domeniul distribuției

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×