Google a decis oprirea suportului tehnic pentru aplicaţia software Drive, în versiunile pentru PC şi Mac, urmând ca funcţionalitatea acesteia să înceteze definitiv. Desigur, serviciul de stocare cloud asigurat de Google nu va dispărea, compania regândind doar modul în care funcţionalitatea acestuia este pusă la dispoziţia utilizatorilor.

Deşi a fost înlocuită de alternativa mai modernă numită Backup and Sync, aplicaţia Google Drive continuă să funcţioneze pe dispozitivele unde este deja instalată. În încercarea de a urgenta trecerea la noua alternativă, Google va trimite utilizatorilor mesaje de avertizare. Afişate începând cu luna Octombrie 2017, acestea for informa despre iminenta oprire a suportului tehnic începând cu data de 11 Decembrie 2017. Funcţionalitatea aplicaţiei va fi oprită definitiv începând cu data de 12 Martie 2018.

Alături de Backup and Sync, Google a introdus şi alternativa Drive File Streamer, adresată utilizatorilor din mediul de afaceri. Aceasta permite accesarea la cerere a fişierelor păstrate în contul Google Drive, de la orice PC, fără pierde tipul sincronizând pe hard disk întreaga colecţie de fişiere.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

backup & sync, google drive

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Deducerea personala – Legislatie si cuantuum – Octombrie 2017
Articolul următor
Legislatie 2017 – Cine poate beneficia de rambursarea TVA?

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.