Dezvoltarea companiei Dvs. se poate realiza prin creșterea vânzărilor

Cât de ușor evaluați performantele departamentului de vânzări? Este acesta cu adevărat eficient și aliniat la strategia de piață a companiei? Pot fi răspunsuri greu de aflat pentru anumiți manageri, dar cu adevărat simplu de obținut pentru acei manageri care au acces la sistemul ERP DataLight Enterprise. Rapoarte sintetice, concise, permit directorului de vânzări să evalueze în mod clar, transparent și obiectiv performanțele membrilor echipei.

Cât de largă este aria de cuprindere a canalelor de vânzări pe care le folosiți? Produsele și serviciile dumneavoastră sunt ușor accesibile clienților și în general pieței căreia vă adresați? AttoSOFT vă oferă un sistem informatic cu deschidere către canale de vânzări multiple, precum platforme e-commerce sau portal B2B pentru re-selleri. Vindeți mult mai simplu și către clienți mai mulți, folosind același back-office pentru orice tip de operațiuni de vânzare.

Vă stăm la dispoziție cu întreaga noastră echipă de profesioniști, pentru a vă face gratuit o prezentare a platformelor noastre software. Contactați-ne aici!

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

vanzari mari

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Informatizează-ți procesele de distribuție din business-ul tău cu DataLight Distribuție
Articolul următor
Afacerea ta are nevoie de un modul dedicat companiilor de distribuție

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.