De ce sa am si magazin online? Pentru ca vreau sa castig mai mult!

Daca ai deja o activitate de comert, fara insa a avea un magazin on line, acum aplicațiile AttoSoft sunt integrate perfect cu magazinul on line, dezvoltat pe platforma PrestaShop. Trebuie doar sa intri in acesta nisa a pietii, care stii bine ca se dezvolta la fel de rapid pe cat este de profitabila totodata.

Dedicată partenerilor cu magazine on line, aceasta integrare asigura actualizarea automata a listei de produse, a preturilor, a stocului și a grupelor de marfa. Doar o configurare facila a serverului si se creaza de asemenea posibilitatea ca magazinul on line sa ofere selectiv pentru anumiti clienti, liste de preturi personalizate. Astfel, sistemul Business to Business devine o afacere inteligenta. De asemenea, la fiecare marfa in parte se poate identifica producatorul/furnizorul ei, stiind in permanenta cine a produs marfa respectiva.

Intervalul de timp la care se transmit datele din aplicatia AttoSoft in magazinul on line este configurabil, de exemplu din ora in ora, la un anumit interval de zile, etc., astfel ca informatia se actualizează in mod personalizat, dupa cerintele sau necesitatile fiecaruia.
Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

actualizare produse magazin, afaceri inteligente, producatori si furnizori soft, software magazin online

Distribuie acest articol

Articolul anterior
ELO Digital Office prin AttoSOFT Romania
Articolul următor
Butonul ‘Asistenta Online’, acest ‘Room-Service’ al clientilor!

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.