datalight - vanzariProgramul de Vânzări automatizează şi centralizează inteligent principalele fluxuri de operaţiuni, cum ar fi: facturarea ofertelor şi comenzilor, închiderea avizelor, închiderea avansurilor primite pentru marfă, gestionarea ambalajelor, respectând politicile de preţuri, promotii şi discount-uri stabilite în modulul ERP Politici de preţ.

Beneficii:

✔ Softul creşte gradul de comunicare şi performanţă din cadrul companiei
✔ Măreşte volumul vânzărilor şi reduce creditul în piaţă
✔ Programul acoperă integral aspectele activităţii de comerţ
✔ Centralizează în mod automat datele de la punctele de lucru la distanţă

Utilizarea modulului „Vanzari”:

✔ Soft-ul actualizează automat stocurile şi soldurile pe baza documentelor operate în sistem.
✔ Puntem lucra cu avansuri, rezervări de stoc, operaţiuni în valută, promoţii şi contracte de discount care acoperă majoritatea situaţiilor întâlnite în cadrul companiilor.
✔ Permite clasificări multiple ale clienţilor, cum ar fi zone, rute, agenţi, precum şi clasificări particulare, în funcţie de specificul companiei.
✔ Prin acest soft, automatizăm operaţiunile din ciclul de vânzare, prin transformări “cu un singur clic” ofertă → comandă client → comandă furnizor → aviz de însoţire → factură clienţi.
✔ Permite generarea automată, simultană, a mai multor documente care însoţesc avizul / facura către clienţi: declaraţii de conformitate, certificate de garanţie, devize de lucrări, etc.
✔ Programul limitează la facturare (sau blocheză) clienţii care au depăşit soldul maxim sau nr. de zile maxim de credit.
✔ Permite facturarea in bloc a facturilor de distribuţie sau a facturrilor aferente contractelor (de ex.: facturi de utilităţi).
✔ Software-ul este un un sistem multi-societate, multi-valută, multi-limbaj, pentru a ţine evidenţa la mai multe societăţi, în orice monedă, cu posibilitatea de a traduce programul în orice limbă.
✔ Sistem de validare / invalidare a datelor şi restricţionare a accesului la date, conform politicii de securitate stabilite în cadrul companiei.
✔ Integrare cu sistem de automatizare a forţei de vânzare SFA care gestionează operaţiunile de marketing pre-sales, van-sales, post sales şi furnizează comenzile clienţilor ce pot fi facturate în bloc sau individual.

Contactează acum un consilier AttoSoft: 0730 050 353