DataLight PDA Livratori

Ai o afacere de distribuție și realizezi expedierile de marfă către clienți prin intermediul livratorilor? AttoSoft lansează un nou modul, special adaptat pentru tine!

DataLight PDA Livratori este o aplicație pentru dispozitive mobile, personalizată pentru workflow cu livrări către clienți în regim propriu. Ușor de adaptat la orice mod de lucru în sistem van-sales!

Cu ajutorul aplicației optimizezi întregul proces de distribuție marfă prin rute prestabilite pe baza priorităților și poziționare geografică prin geolocație!

Ce înseamnă DataLight PDA Livratori?

Pe scurt, PDA Livratori este o aplicație mobilă pentru vânzări prin agenți de teren, compatibilă cu orice telefon cu sistem de operare Android, care preia informații din baza de date centrală (ERP).

În cazul van-sales, agentul poate livra și descărca direct marfa, iar apoi să emită facturi / bonuri fiscale / aviz cu ajutorul imprimantei mobile. Modulul PDA Livratori poate fi integrat în sistemul informatic SFA (automatizarea forței de vânzări) pentru mai multe moduri de lucru speciale (ex. Agentul preia o comandă din care doar o parte din marfă e disponibilă la locație pentru a fi descărcată, iar restul mărfii trebuie pregătit în depozit pentru o livrare ulterioară).

Diagramă relațională module software de management comenzi

Ce funcționalități oferă modulul PDA Livratori?

Aplicația PDA Livratori oferă 4 funcționalități speciale, adaptate pentru activități de livrare în regim propriu:

  • Centralizare comenzi pregătite de livrare din WMS (sistemul informatic al depozitului) sau ERP,
  • Optimizare rute livratori cu locuri de descărcare prin geolocație, pentru livrări mai rapide și fără probleme,
  • Stabilirea ordinii de descărcări pe baza listei de priorități și a altor criterii,
  • Încasare sau emitere documente operaționale (facturi, chitanțe, avize, bonuri fiscale) direct la fiecare locație de descărcare.

Avantaje DataLight PDA Livratori

Control mai riguros asupra livrărilor

Primești instant datele fiecărei livrări, pe baza cărora poți genera tabele de performanță și vedea unde necesită îmbunătățiri modul de lucru al firmei

Livrări mai ușoare și eficiente

Livratorii vor putea organiza mai ușor livrările zilnice, prin stabilirea unui traseu cât mai eficient dpdv al consumului de combustibil

Clienți fericiți cu livrări mai rapide

Atunci când comenzile sunt livrate corect și rapid, va crește nivelul de satisfacție și loialitate al clienților

Vezi și pagina DataLight SFA (modulul general de automatizare a forței de vânzări) cu care poate fi integrat DataLight PDA Livratori!