DataLight Restaurant – Restaurantele din Galati se bazeaza pe solutiile AttoSOFT

Pentru a fi competitive pe o piata libera, in restaurante este nevoie sa se investeasca pe toate planurile, un a doilea motiv fiind si cel al capacitatii de a oferi clientilor servicii de calitate. Avand in vedere multitudinea posibilitatilor de a alege, clientii restaurantelor devin tot mai selectivi, datorita faptului ca doresc sa-si satisfaca intr-o masura cat mai completa gusturile.

Sub aspectul organizarii activitatilor, la nivel de management, inca din anul 2005, AttoSOFT ofera tuturor companiilor din domeniul HORECA, modulul “Restaurant” din suita de programe de tip ERP DataLight, software dedicat unei gestiuni complete a restaurantelor si firmelor de catering. Utilzarea soft-ului propus de compania AttoSOFT da posibilitatea fiecarui manager de a-si convinge clientii pe deplin, de calitatea serviciilor oferite. Printre primele firme la care s-au implementat cu succes programe dedicate in domeniul alimentatiei publice, se numara DASCOS SRL, ICMRS SA GALATI sau PETROL PLUS SRL. NEACSU SRL reprezinta un punct central de referinta in privinta optiunilor culinare ale localnicilor galateni, deasemeni, companie care foloseste modulul “Restaurant” ca suport in cadrul propriului business.

Cu toate ca programele dedicate restaurantelor se regasesc astazi intr-un numar destul de mare, AttoSOFT ofera clientilor si potentialilor parteneri unul dintre cele mai populare soft-uri la ora actuala. Soft-ul tip ERP, “DataLight Restaurant” este un modul pe care il regasim in numeroase restaurante din Romania. De pilda, companii precum STEF IMPEX COMPANY SRL, CD COZY SRL si NEPTUN OLIMP SA COMPLEX FALEZA sunt printre primii parteneri ai AttoSOFT care si-au extins business-ul pe parcursul a peste 10 ani.

Tocmai din acest motiv, AttoSOFT va prezinta cateva avantaje pe care le avem, in momentul in care implementam spre a utiliza un astfel de software intr-o companie cu profil de alimentatie publica.

Unul dintre avantajele de baza ale acestui soft pentru restaurant este intuitivitatea. Modului din DataLight a fost creat, atat pentru a facilita activitatile derulate in cadrul unui restaurant, cat si pentru a fi cat mai usor de utilizat de catre oricare angajat al restaurantului. Consultantii AttoSOFT atrag atentia asupra faptului ca un soft pentru restaurant complicat implica automat un timp de asteptare mult mai mare pentru eliberarea unor bonuri fiscale.

In al doilea rand compania AttoSOFT ofera tuturor posibilitatea de a incerca inainte de a achizitiona soft-tul propriu-zis. Mai precis, fiecare manager are la dispozitie un anumit numar de zile pentru a-l oferii angajatilor spre familiarizare si utilizare, de a stabili daca acesta se potrivieste in totalitate propriilor nevoi de business. In caz contrar, aveti oricand posibilitatea, fie de a contacta reprezentantii nostrii din cadrul departamentului de implementare, pentru orice fel de customizare de tip ergonomic sau functional a programului, fie de a renunta la utilizarea acestuia.

Cu modului ERP “Restaurant”, aveti intotdeauna control total asupra activitatilor din cadrul restaurantului atunci cand il utilizati. Unul alt aspect important ale utilizarii soft-ului este dat de faptul ca ofera posibilitatea de a obtine rapoarte precise, astfel incat sa putem determina cu exactitate performantele obtinute intr-o anumita perioada de timp.

Compania AttoSOFT, cel mai important producator de software din Galati, ofera suport tehnic, la care puteti apela in orice moment in cazul aparitiei oricaror probleme. Serviciile noastre sunt oferite de o echipa de profesionisti care, cu siguranta va reusi sa va solutioneze orice solicitare, in cel mai scurt timp.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

horeca, neacsu, neptun olimp, soft restaurant, stef

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Operatiunea „Venus” – Controlul ANAF la toate florariile din Romania – 2016
Articolul următor
Daca nu se deduc cheltuielile, firmele si PFA-urile vor achita impozit redus pe sediul social

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.