DataLight Rapoarte Automate

Verifică starea de sănătate a afacerii tale – oriunde, oricând!

Modulul DataLight Rapoarte Automate este o soluție software de informare, analiză și prognoză asupra situației financiare din cadrul unei companii. Preluând capacitățile de raportare existente deja în sistemul DataLight și îmbinându-le cu funcționalitățile unei aplicații de management al timpului, modulul Rapoarte Automate te ajută să stai mereu la curent cu tot ce se întâmplă în firma ta!

Cum funcționează:

✔ Operatorul configurează o singură dată parametrii de funcționare a modulului: bazele de date de analizat, tipuri de rapoarte incluse (vezi mai jos), e-mail destinatari și intervalele recurente de timp programate
✔ Odată lansat, modulul va genera și expedia în mod automat rapoartele prin e-mail către destinatari, la intervale de timp prestabilite (săptămânal, bilunar, etc). Rapoartele pot fi vizualizate de pe orice tabletă sau smartphone, folosind aplicațiile standard de tip Office (inclusiv Google Sheets sau aplicațiile open-source precum LibreOffice ș.a.)

Avantaje DataLight Rapoarte Automate

Crești eficiența angajaților prin eliminarea muncii de rutină!

Angajații tăi nu vor mai pierde timpul de fiecare dată cu setarea parametrilor, rularea rapoartelor, consolidarea datelor și trimiterea rezultatelor pe e-mail. Rapoartele sunt generate și trimise automat întregii echipe!

Economisești bani – fără aplicații dedicate de raportare!

Rapoartele generate automat din modulul Rapoarte Automate pot fi vizualizate oriunde folosind suitele clasice Microsoft Office, Google Sheets sau cele open-source precum Libre Office, WPS Office ș.a.

Mereu la zi cu starea de sănătate a afacerii!

Gata cu surprizele neplăcute! Modulul Rapoarte Automate te menține mereu la curent cu situația financiară a afacerii, astfel încât tu și echipa ta să puteți lua decizii informate cu maximă promptitudine!

Informații cuprinse în DataLight Rapoarte Automate:

✔ Cash-Flow – analiza situației resurselor bănești și a investițiilor companiei, precum și prognoze financiare pe termen mediu/lung

✔ Cost-Control – analiza centrelor de profit ale companiei și managementul bugetelor prestabilite

Net-Spend – analiza bugetelor de venituri și cheltuieli, compararea cu previziunile anterioare

✔ Sales – analize complexe de vânzări, a clienților de top, a produselor best-seller, etc.

Sistemul DataLight îți oferă peste 200 de rapoarte standard, iar modulul Rapoarte Automate poate fi configurat pentru a accesa o mare parte din acestea, în funcție de nevoile tale și ale întreprinderii. Contactează un consilier AttoSoft pentru a afla mai multe detalii!