(I) – DataLight Picking Mobile – modul de picking a produselor de livrat

Picking este procesul de a strânge produse din stocul aflat în depozit pentru a livra comanda unui client. Pregatirea livrarii produselor catre clientul final este o operatiune ce impune rigurozitate si atentie din partea personalului din depozit. Produse sau cantitati livrate gresit pot afecta relatia cu clientul, pe langa generarea de costuri suplimentare pentru returul produselor si/sau o noua livrare ulterioara.

Modulul DataLight Picking Mobile a fost gandit sa asiste picker-ii din depozitul Dvs., indrumandu-i pe drumul optim la raft si verificand in mod automat alegerea produsului corect pe baza codului de bara al produsului.

AttoSoft a dezvoltat modulul Picking, drept parte integrantă a unei soluţii ERP, special proiectată să optimizeze comunicarea transparenta a informatiilor stocate in sistemul ERP.

Există mai multe moduri de a determina soluția corectă, potrivită activității pe care o desfășurați. Pentru a afla, concret, cum vă poate ajuta acest sistem implementat în cadrul afacerii Dvs., contactați-ne la telefonul 0372168195

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

mobile 0372168195, picking attosoft

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Din 2020, Google va aproba telefoane doar cu Android 10
Articolul următor
(II) – Metode de colectare a comenzilor în depozit, prin DataLight Picking Mobile

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.