datalight - gestiuneProgramul de Gestiune Stocuri este un sistem de evidenţă cantitativ-valorică a gestiunii de marfă, produse finite, materiale, obiecte de inventar şi servicii ale societăţii.

Beneficii:

✔ Prin acest software, putem reduce capitalul blocat în stocuri
✔ Reducerea costurilor operaţionale şi cresterea vânzărilor
✔ Programul elimină eroarea umană şi creşte viteza de lucru, prin integrarea cu echipamente hardware

Utilizarea modulului „Gestiune”:

✔ Soft – ul permite ţinerea evidenţei mai multor gestiuni în cadrul aceleaşi societăţi.
✔ Poate folosi oricare din cele trei sisteme de evidenţă a gestiunii admise de Ministerul de Finanţe din România:
• Cantitativ valoric, la preţ de cumpărare
• Cantitativ valoric, la preţ de vânzare
• Cantitativ valoric, la preţ mediu ponderat
✔ Facilitează centralizarea automata a stocurilor de la punctele de lucru. In functie de drepturile de acces, utilizatorii vor avea acces la informatiile aferente altor puncte.
✔ Acest soft permite codificarea manuala sau cu generare automată a codului, inclusiv coduri de bara interne EAN 13 pentru lucru cu dispozitive cititoare de coduri de bare.
✔ Produsele si serviciile pot fi structurate dupa grupe si sub-grupe de marfuri (dezvoltare arborescenta), marca-tip (dezvoltare arborescenta), grupa contabila, etc
✔ Se gestioneaza un numar customizabil de parametri despre fiecare produs in parte (codificare, denumiri alternative, tara de origine, prodduactorul si codul la producator, cantitati critice si optime, greutate si volum, ambalaje sau alte produse asociate, etc)
✔ Soft – ul stocheaza informatii despre loturi, serii produs, data de expirare, furnizor, date de intrare, sau alte proprietăţi.
✔ Asigura evaluarea stocurilor prin doua unităţi de măsură simultan, atat in rapoartele de miscari si stocuri cat si in cadrul documentelor din fluxul de achizitie, vanzare, etc precum si a informatiilor despre greutatea si volumul produselor.
✔ Permite evidenta ambalajelor, pieselor de schimb, obiectelor de inventar si a oricaror tipuri de produse stocabile.
✔ Prin acest soft putem crea noi rapoarte de catre utilizatori folosind interogarea structurată a bazei de date, ceea ce înseamnă că se poate obţine ca rapoarte aproape orice combinaţie de informaţii, plecând de la datele introduse în program.
✔ Programul Permite analiza detaliata a costurilor cu marfa, materiale, materii prime, produse finite etc, pe fiecare gestiune in parte sau centralizat.
✔ Prin integrarea nativa cu modulele Achizitii, Vanzari, MRP (Productie), soft – ul de Gestiune asigura stocul optim de marfuri, materiale, materii prime si auxiliare – aprovizionare “Smart” sau “Just in time”.
✔ Programul de Gestiune permite generarea de documente de reglare de stoc, atat cantitativ cat si valoric.

Contactează acum un consilier AttoSoft: 0730 050 353