DataLight Contabilitate

datalight - contabilitateModulul Contabilitate pune un accent deosebit pe automatizarea introducerii datelor, controlul strict al introducerii corecte de date cât şi pe posibilitatea de a obţine o gamă de rapoarte cât mai sugestive, adaptabile şi uşor de configurat.

Beneficii:

✔ Programul facilitează obţinerea la timp a raportărilor specifice
✔ Putere mare de introducere de date, prin automatizarea operaţiunilor
✔ Operarea o singură dată a datelor prin integrare cu modulele din soft-ul DataLight

Utilizarea modulului “Contabilitate”:

✔ Permite editarea liberă a notelor contabile pentru operaţiuni speciale şi/sau pentru care nu există încă articol contabil predefinit.
✔ Soft-ul de contabilitate permite lucrul simultan în mai multe exerciţii financiare, ceea ce oferă o libertate deplină departamentului de contabilitate să realizeze închiderile de an, în timp ce se lucrează în lunile anului următor.
✔ Programul este parte integrantă a unei soluţii ERP Business şi management financiar, concepută sa răspundă exigenţelor unei firme medii şi mari, integrată cu toate modulele aferente.
✔ Lucrează cu articole contabile predefinite, operaţiunile aferente documentelor primare sunt reflectate imediat în înregistrări contabile.
✔ Acest soft este un sistem multi-societate, multi-valută, multi-limbaj, pentru a ţine evidenţa la mai multe societăţi, în orice monedă.
✔ Se poate conecta cu rapoarte tip indicatori financiari şi generator de rapoarte.
✔ Permite definirea de chei de control particularizate pentru creşterea vitezei de verificare a datelor provenite din diverse departamente.
✔ Lucreaza integrat cu sistemul de centre de profit şi pierderi şi cu sistemul de activităţi, astfel încât toate rapoartele din acest modul pot fi filtrate / analizate, ţinând cont de aceşti parametri.
✔ Sistem de validare / invalidare a datelor şi urmărirea istoricului privind accesul la fiecare document al utilizatorilor.
✔ Soft-ul generează rapoarte interactive, care permit localizarea informaţiilor căutate şi trecerea în mod editare pe acestea. Sunt prezente toate rapoartele contabile specifice contabilităţii româneşti:
• Fişe de cont, Fişe de cont compuse
• Registrul jurnal, Registre de casa, Registru de bancă
• Fişă sah, Carte Mare – şah, Carte mare, Centralizator Carte mare
• Note contabile, Centralizator note contabile
• Balanţa contabilă cu multiple posibilităţi de filtrare, în orice valută
• Balanţa contabilă însumată, Balanţa contabilă consolidată pentru companiile care fac parte din holding-uri
• Jurnalul de TVA pentru cumpărări
• Jurnal de TVA pentru vânzări
• Declaraţia 394
• Raportări de TVA, impozite şi taxe către buget
• Bilantul contabil
✔ Programul dă posibilitatea de a salva balanţe de verificare în formatul existent la o anumită dată şi vizualizarea lor ulterioară
✔ Securitate avansată, până la nivel de document, cu posibilitatea de a restricţiona accesul utilizatorilor chiar şi la vizualizare
✔ Modificări cu impact minim ale planului de conturi, a operaţiunilor contabile sau a cotelor de TVA, prin parametrizarea tuturor operaţiunilor
✔ EDI – Import şi export a informatiilor în / din alte aplicaţii, pentru o cât mai facilă integrare cu alte sisteme informaţionale existente
✔ Posibilitatea de a consolida datele de la mai multe societăţi / puncte de lucru, fie on-line fie prin replicarea datelor. Rapoartele pot fi consultate separat sau cumulat pe toate societăţile / punctele.

Contactează acum un consilier AttoSoft: 0730 050 353