DataLight BI.Q – Posibilități infinite de analiză

V-ați simțit vreodată limitat de rapoartele pe care le folosiți zi de zi? V-ați dorit mai mult decât o lista cu numere, v-ați dorit sa aveți posibilitatea de a explora în adâncime datele de care dispuneti, pentru a înțelege dinamica fenomenelor din compania Dvs.?

AttoSOFT va ofera astăzi mai mult decât simple rapoarte, va propune sa deveniti primul și cel mai important analist al fenomenelor ce au loc în compania Dvs. Pentru ca nimeni nu cunoaște mai bine ca Dvs. toate acele mici amănunte care va influențează rezultatele comerciale și financiare.

Creati propriile Dvs. rapoarte.

Bazat pe tehnologia Qlik Sense, noul modul DataLight BI.Q reprezintă un mecanism simplu și intuitiv de creare de noi rapoarte pentru domenii diverse ale activitatii de zi cu zi, indiferent ca se refera la operațiuni zilnice sau la analize financiare complexe. Creati acele rapoarte care ajuta managementul firmei sa ia deciziile corecte în timp util.

Actualitate. Rapiditate.

Studii recente arata ca peste 78% din companii inregistreaza o intarziere în obtinerea informațiilor necesare, intarzieri care variaza de la câteva zile la câteva săptămâni. În aceste condiții, luarea deciziilor devine o sarcina aproape imposibil de fundamentat în mod obiectiv. Practic, aproape trei sferturi din managerii companiilor iau decizii bazandu-se pe intuiție și (eventual) pe date deja invechite. Rezultatele acestei practici sunt simple, respectiv decizii care cresc costurile operationale în loc sa le scada, termene depasite frustrare la nivelul managementului și angajatilor. AttoSOFT va propune sa eliminați astfel de practici sa sa folosiți un sistem care folosește datele în timp real, cu o procesare ultra-rapida a datelor în informație utila.

„Am fost primul client al sistemului de raportare DataLight BI.Q datorită încrederii pe care o am în puterea de raportare a sistemului Qlik Sense și în capacitatea firmei AttoSOFT de a incapsula în aplicatiile DataLight aceasta putere de raportare. Sumtem la faza de creare a unei structuri de rapoarte care să ne ajute sa luam decizii în timp real, fără intarzieri și fără pareri subiective” declara d-l Nica Mihai, Director executiv și Owner al Bambus Srl Vaslui.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

analiza datelor, bi q, qlik sense

Distribuie acest articol

Articolul anterior
DataLight BI.Q – Cunoaște puterea din spatele datelor!
Articolul următor
Intrarea in vigoare a noului format al Declaratiei 394 amanata pentru 1 Octombrie 2016

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.