DataLight BI.Q – Cunoaște puterea din spatele datelor!

AttoSOFT va propune sa abordati rapoartele care răspund celor mai importante întrebări ale companiei Dvs. intr-o modalitate cu totul noua. Acum aveți la dispozitie DataLight BI.Q, un modulul de analiza a datelor bazat de platforma Qlik Sense și care va ofera posibilitati nelimitate de explorare și analiza a unui volum uriaș de informații, conectate intre ele, așa cum nu au mai fost pana acum.

Analizati. Descoperiți. Acționați.

Noul modul DataLight BI.Q reprezintă mai mult decât un sistem de raportare. El va permite sa analizati datele companiei ca pe un tot unitar și sa descoperiti conexiunile și efectele informațiilor pe care le aveți în baza de date. Dacă sistemul clasic de raportare ofera informații separate pe anumite domenii, DataLight BI.Q permite conectarea mai multor domenii pentru a obtine grafice și dashboard-uri de sinteza, ceea ce va permite sa înțelegeți și sa luați deciziile în acord cu situația de ansamblu din cadrul firmei.

Rapiditate. Simplitate. Abordabil.

Alegerea platformei Qlik ca suport tehnic a fost una foarte simpla pentru AttoSOFT. Qlik a fost în ultimii trei ani, unul din liderii cei mai importanti in lume ca abilitate de execuție a rapoartelor de business intelligence, dar și ca viziune asupra metodelor de explorare a datelor, conform Gartner BI Magic Quadrant. „Am gândit alegerea platformei BI strict din punctul de vedere al clientilor AttoSOFT. Ne-am concentrat pe raportul dintre preț și performanța – care este excelent, pe capacitatea de a procesa rapid volume foarte mari de date, dar și pe capabilitatea de a oferi informațiile într-un mod intutiv, ușor de înțeles de către utilizatori” declara Daniel Burghelea, Director vanzari AttoSOFT.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

qlik

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Cazierul si certificatul de cazier fiscal – ANAF 2016
Articolul următor
DataLight BI.Q – Posibilități infinite de analiză

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.