Cum poti deschide un tichet de asistenta, in cazul unui incident, la AttoSOFT

In interiorul Portalului dedicat partenerilor nostri, pentru a inregistra un caz/incident nou, utilizatorul trebuie sa apese butonul + din colțul stânga sus a listei de cazuri/incidente deschise. La apasărea acestui buton pe ecran apare un dialog care va solicita sa completati informațiile relevante pentru acest caz/incident:

– subiect: descrierea pe scurt a problemei
– descriere: prezentarea detaliata a problemei, cu cât mai multe informații relevante
– tip: tipul de problema pe care o completati. În funcție de tipul selectat cazul/incidentul va fi repartizat unui anumit departament, de aceea este important sa selectati tipul corect.
– nume: numele utilizatorului care declara problema
– telefon, email: date de contact ale utilizatorului care inregistreaza cazul/incidentul și care poate oferi detalii suplimentare privind problema declarata. De asemeni, aceste informații sunt necesare pentru ca personalul AttoSOFT sa poată valida împreuna cu un utilizator al clientului rezolvarea problemei declarate.
– prioritate: nivelul de prioritate al problemei,asa cum este perceputa de utilizatorul clientului.

După completarea informațiilor în ecran și apasarea butonului „Creaza tichet”, Portalul va verifica dacă toate campurile obligatorii (marcate cu simbolul *) sunt completate, apoi va insera tichetul în baza de date a AttoSOFT.

Pentru a verifica dacă tichetul este inserat corect în baza de date AttoSOFT este suficient sa apasati butonul de rencarcare a listei de tichete. După apasarea butonului, în lista de cazuri/incidente deschise va aparea tichetul nou creat.

Pentru a vizualiza detaliile și status-ul unui caz/tichet deschis, este suficient sa apasati dublu-click pe linia acelui caz/tichet. Pe ecran se va deschide o pagina dedicata acelui caz/incident, în care găsiți toate detaliile cazului/incidentului, precum și rezolvarile care au fost introduse pana la acel moment.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

attosoft tichet

Distribuie acest articol

Articolul anterior
ANAF incepe controlul magazinelor online – Martie – Aprilie 2017
Articolul următor
Din 10 Martie 2017, formularul 100 privind declararea impozitului specific este operational

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.