Cum iti poti aminti unde ai parcat masina, prin Google Maps

Dacă uitaţi des unde aţi parcat maşina, Google a adăugat o nouă funcţie în aplicaţia Maps, care oferă posibilitatea de a marca un punct pe hartă de fiecare dată când părăsiţi vehiculul. Această capabilitate nu este tocmai originală, fiind introdusă în Google Now şi în Apple Maps de mai multă vreme, însă vine cu o serie de adiţii, care vă va ajuta să vă întoarceţi mai repede la maşină.

Google Now folosea algoritmi, coordonate GPS şi diverşi senzori ai telefonului pentru a marca automat locul în care maşina a fost parcată. Desigur, chiar şi cu acces la toate aceste informaţii, sistemul nu era infailibil, aşa că pentru implementarea Google Maps a fost folosită o abordare diferită. Utilizatorii pot marca manual punctul de pe hartă în care îşi parchează maşina, acesta fiind marcat cu o pictogramă albastră cu litera „P”, pentru a fi uşor de recunoscut.

Punctul de parcare poate fi apoi editat, cu notiţe manuale care să ajute la recunoaşterea mai rapidă a locului (pot fi scrise aici repere sau descrieri ale locului), sau chiar fotografii. Nu în ultimul rând, fiecare loc de parcare poate fi configurat cu un cronometru, care să te atenţioneze atunci când taxa plătită pentru parcare expiră.

Detalii: https://support.google.com/websearch/answer/6015842

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

masini pe harta google, parcare google maps

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Sistemul PatrimVen intra in functiune
Articolul următor
De ce sa-ti schimbi programul de gestiune pentru compania ta cu unul mai performant

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.