Cum îți dezvolți o afacere în agricultură, bazată pe soluțiile informatizate de la AttoSoft

În ultimul timp, domeniul agribusiness-ului din România contribuie semnificativ la dezvoltarea economiei, activitățile principalilor jucători din piață având o evoluție ascendentă. Când vorbim de companiile care doresc să inițieze o afacere, acestea trebuie să aibă în prim plan, ca obiectiv, creșterea productivității și eficienizarea modului de lucru specific în agricultură.

De la introducerea tractoarelor și combinelor autonome – fără șofer, supravegheate de un singur operator care coordonează de la un computer zeci de mașini agricole pe câmp, până la a investi masiv în construcția de roboți care culeg fructele: căpșuni, cireșe, portocale etc., nu mai este decât un pas. Și anume, acela de a alege corect o soluție informatică potrivită afacerii pe care vrei să o dezvolți.

Implementarea în agribusiness a soluțiilor software de tip ERP, dezvoltate de AttoSoft ajută la creșterea semnificativă a performanței și a calității proceselor și implicit și a calității culturilor, asigurând avantaje competitive și abordări durabile.

Când vorbim de modulele software din DataLight, ne referim la o soluție inovativă pentru agricultura de precizie din România, cu ajutorul căreia se pot gestiona toate activitățile fermei: planificare, execuție și urmărirea lucrărilor agricole, efectuarea de inspecţii și observații, previziuni cu privire la tratamente. Mai mult, gestiunea completă a personalului și utilajelor permite urmărirea în timp real a profitabilității pe parcelă și pe cultură.

Pentru a stabili în mod concret nevoile pe care le are compania dumneavoastră în a se dezvolta, consultații noștri sunt pregătiți pentru a vă prezenta cele mai noi tehnologi potrivite activităților pe care le desfasurati.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

automatizare agricultura, tipuri de agribusiness-uri

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Informatizarea activitatilor din agribusiness, ca singura solutie de eficientizare a afacerii dumneavoastra
Articolul următor
Cum ar trebui să fie o aplicație care să te ajute în afacerea ta din agricultură

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.