Fermieri / Cooperative agricole

Cum să afli costul real al culturii? Ca să stabilești asta trebuie să știi cu exactitate câți bani ai cheltuit cu acea cultură pe toată durata anului. Cât timp ți-ar lua să faci acest calcul și în ce condiții ai putea să îl faci?

Soft-ul pe care l-am creat pentru tine te ajută să afli cu precizie profitabilitatea pe cultură. Orice acțiune o faci pe o cultură (stropești, aplici îngrășământ, etc.) se contorizează în program. La final poți scoate un raport din care să reiasă exact cât ai cheltuit cu o cultură. Așa poți lua decizia corectă legată de prețul de vânzare.

De asemenea, cu ajutorul programului poți să gestionezi ușor orice comandă. Poți să le sortezi în funcție de ce criteriu vrei: locații/adrese de livrare, sortimente și culturi, etc.

Ține sub control prețul de achiziție al inputurilor. Cu ajutorul programului centralizezi prețul și discounturile oferite la inputuri, precum și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru aceste discounturi.

Nu este complicat deloc: personalizăm și adaptăm soluția software DataLight Agribusiness exact pe nevoile companiei tale, după care o implementăm și îți oferim tot suportul necesar pentru a începe să o folosești. Iar atunci când ai nevoie de noi, îți stăm la dispoziție prin liniile de asistență!