Controale ANAF si amenzi uriase pentru agentii economici gasiti in ilegalitate

ANAF declanșează de urgenta peste 150.000 de controale vizând evaziunea fiscală și munca nedeclarată, “la negru”. Controalele pun un accent important pe prevenția evaziunii fiscale.

Pentru a evita situațiile neplăcute, AttoSoft vă pune la dispoziție atat case de marcat fiscale cu jurnal electronic, toate echipamentele fiscale necesare, dar si cele mai performante programe de pe piață, pentru orice afacere, de la magazinele mici, de cartier, pana la hipermarket-uri, de la domeniul producției la cel al distribuției, de la cabinete medicale la cele notariale, etc.

Cu un abonament de doar 5 Euro lunar, sistemele informatice SALT și CENTO dispun de module functionale ce va ofera toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce rentabil afacerea.

Numărul de controale este deja extrem de mare, iar efectivele de angajați ANAF implicați în aceste verificări, ce vor fi derulate și în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă, vor fi semnificative.

Aplicatiile noastre va ajuta la urmarirea, verificarea si controlul activitatii in timp real a tuturor proceselor care se desfasoara in magazinul, restaurantul, hotelul sau unitatea voastra economica, oricare ar fi aceasta.

Oricand, cu un singur click, puteti afla situatia detaliata a activitatii dumneavoastra sub aspect fiscal. Programele AttoSoft genereaza automat toate documentele necesare solicitate in cazul unui control din partea ANAF.

Va asteptam la sediile noastre din București, Galați sau Brasov, pentru a va face o oferta personalizata in functie de necesitatile business-ului sau vizitati site-urile noastre: www.attosoft.ro sau www.shop.attosoft.ro sau www.casedemarcat.eu sau suna la 0722 659 340. Cei mai buni consilieri te vor indruma si ajuta imediat!

Pentru mai multe detalii, sunati la 0722 659 340

Deja ai votat!
, ,
Articolul precedent
Legislatie noua privind utilizarea caselor de marcat – Legea 136/2019
Articolul următor
Noua lege 136/2019 obliga firmele care au automate comerciale de cafea, bauturi racoritoare si snacks-uri sa le echipeze cu case de marcat cu jurnal electronic

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu
×