Controale ANAF in Dragonul Rosu în perioada 17 – 24 martie 2019

Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) au verificat 175 de firme în cadrul operațiunii „Integrum”, în perioada 17–24 martie, anunță Mediafax.

Inspectorii antifraudă au identificat atât abateri minore, pentru care au aplicat cinci avertismente, dar și alte contravenții, care nu intră sub incidența Legii prevenirii, pentru sancționarea cărora au dispus 313 sancțiuni cu amendă contravențională, în cuantum total de 4,52 milioane de lei, și confiscări de numerar, venituri şi mărfuri fără acte justificative, în valoare totală de 23,46 milioane de lei.

De la începutul operațiunii „Integrum” inspectorii antifraudă fiscală au dispus sancțiuni contravenționale (amenzi contravenționale și confiscări de numerar, venituri şi mărfuri fără acte legale de proveniență) în valoare totală de 36,12 milioane de lei.

Din totalul mărfurilor confiscate, 78% reprezintă articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Operațiunea „Integrum” a fost declanșată, deoarece inspectorii DGAF au identificat lanțuri tranzacționale frauduloase de aprovizionare cu bunuri și mărfuri, fără documente justificative, care se depozitează în spațiile din Dragonul Roșu.

Deja ai votat!
, , ,
Articolul anterior
Andoid 9.0 pe Huawei Pio si Honor 8X
Articolul următor
Până în 2021 jumătate dintre telefoanele Huawei vor avea ecran pliabil

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu