Comunicarea genereaza profit prin ERP DataLight Enterprise

AttoSOFT a lansat pe piața un nou produs care va aduce beneficii suplimentare și plus-valoare clientilor și partenerilor săi. Începând cu 1 Iulie 2015 este disponibil un nou modul al sistemului DataLight, sistem infomatic de tip ERP dezvoltat de către AttoSOFT.

„DataLight InfoIntelligence este un modul orientat pe COMUNICARE, un modul care va genera beneficii deosebite utilizatorilor săi, prin facilitarea comunicarii interne și a celei cu clientii. DataLight este singurul sistem ERP din Romania care are un modul dedicat acestei sarcini și vom face toate eforturile ca acest mecanism sa devină un generator de plus-valoare” a declarat d-l Iulian Stoicescu, director general al AttoSOFT.

Modulul DataLight InfoIntelligence integreaza 3 sub-module dedicate:

– modulul WebReport, modul care permite vizualizarea de rapoarte pe dispozitive mobile cum ar fi smartphones și tablete. Prin acest mecanism, middle-manageri și top-manageri pot obtine informațiile necesare on-line, într-un format concis, direct pe pe serverul de date al sistemului ERP

– modulul Alerte ES, dedicat trimiterii de alerte / notificari prin SMS/Email, alerte referitoare la diverse elemente inregistrate în sistemul ERP. Un exemplu interesant îl reprezintă transmiterea de notificari prin SMS privind emiterea facturilor sau atingerea scadentei acestora.

– modulul Rapoarte programate este un mijloc de informare a utilizatorilor interni dar și a clientilor externi prin rapoarte trimise prin e-mail, cu informații necesare și relevante, la perioade de timp programate de către utilizatori administratori ai sistemului ERP.

„Principalele beneficii referitoare la noul modul ERP, beneficii pe care le-am identificat împreuna cu clientii AttoSOFT, sunt legate de mobilitate și viteza de reacție a managerilor și utilizatorilor prin informații corecte și la timp. În egala măsura au fost apreciate comunicarea cu clientii privitoare la inscrisurile fiscale (ex. facturile emise) și deci corectitudine a declaratiilor fiscale și eliminare a posibilitatii de fraudare. Nu în ultimul rând, o mai buna comunicare a unei companii cu clientii săi aduce acelei companii o imbunatatire a cash-flow-ului, a actului de transfer de bunuri și servicii și în general satisfactie sporita a clientului final” a declarat d-l Daniel Burghelea, director de vanzari al AttoSOFT

Noul modul are o licentiere flexibila, clientii pot opta pentru orice configuratie care ii avantajeaza în operatiunile lor de business. Mai mult, în maniera deja consacrata, AttoSOFT este în continuare deschisă oricaror propuneri și sugestii de dezvoltare a acestui nou modul.

0 0
, , , ,
Articolul precedent
Beneficii pentru manageri sau contabili, in utilizarea unui pachet DataLight Profesional
Articolul următor
Implementarea sistemului ERP DataLight Enterprise la Dobrogea Grup SA

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu