Clientii Dvs. in centrul atentiei, prin sistemul informatic CRM

Ce este CRM?
Un sistem CRM este un software dedicat managementului relatiei cu clientii Dvs., un software care trebuie sa creasca eficienta relatiei dintre angajatii Dvs. și partenerii de afaceri. El trebuie să înlocuiască agendele de birou sau memo-urile de hartie, ca sa va ofere informatii utile despre clienti oriunde, pe telefon, tabletă sau laptop in activitatea profesionala.

Ce rol are CRM?
Uitati de fisierele XLS si de conturile de email atunci cand este vorba de a stoca informatia despre prospectii si/sau clientii cu care lucrati. Sistemul CRM reprezintă sistemul informatic care poate sa integrează toate informatiile ce au legătura cu clientii și furnizorii firmei Dvs. Este locul în care sunt regăsite absolut toate informatiile privind interactiunea cu partenerii, încă din momentul în care erau în stadiul de prospectie și până la tranzactiile de achizitie sau suport tehnic pe care tocmai l-ati inregistrat în baza de date.

De ce DataLight CRM?
Printr-un sistem CRM, clientul Dvs. devine centrul atentiei, iar fiecare detaliu, fiecare aspect al colaborarii cu acesta este o informatie valoroasa, ce trebuie regasita simplu si rapid. Pentru aceasta va propunem DataLight CRM, o solutie disponibila atat pe PC cat si pe tableta si telefon, care gestioneaza simplu si usor informatiile despre partenerii de afaceri, indiferent ca sunt inca la stadiul de prospecti sau sunt deja clienti vechi carora le acordati suportul Dvs. tehnic.

DataLight CRM este proiectat sa acopere cerintele privind procesele de marketing, de vanzare si de suport tehnic intr-un tot unitar. Pe langa un sistem excelent de management al evenimentelor (apeluri telefonice, intalniri, sarcini de realizat), DataLight CRM ofera posibilitatea de a trimite notificari prin email si SMS utilizatorilor implicati in relatia cu clientii. Facilitatile de comanda si de facturare intregesc spectrul de functionalitati pe care il puteti obtine, in timp de integrarea cu sistemul DataLight ERP Enterprise si DataLight DMS de la AttoSOFT ofera un plus de valoare utilizarii acestui modul.

Actiunile de Marketing sunt acum mai aproape de Dvs. ca oricand, si aceasta fara sa apelati la serviciile externe ale unei companii specializate. Pentru ca procesele din cadrul companiei Dvs. se intampla foarte rapid, aveti nevoie sa puteti lansa chiar Dvs. campanii de marketing prin email si/sau SMS, sau sa organizati propriile actiuni de chestionare a satisfactiei clientilor. In orice zi pot aparea promotii, produse nou lansate sau chiar deschiderea unei noi locatii; nu ezitati sa le impartasiti clientilor sau prospectilor, prin actiuni de marketing pe care le puteti lansa Dvs. in cateva click-uri.

Procesul de Vanzare poate avea succes pe termen lung numai atat timp cat sunt respectati etapele si procedurile stabilite privind interactiunea cu prospectii. DataLight CRM va ajuta nu numai sa sistematizati interactiunea cu targete, lead-uri si prospecti, dar si sa controlati in orice moment status-ul fiecarei oportunitati de vanzare si progresul realizat. Planificati foarte simplu evenimentele ce stau la baza vanzarii si regasiti aceste informatii in calendarul Dvs. de pe PC, tableta sau telefon. Creati oferte particularizate si urmariti versiunile acestora pana la inchiderea oportunitatii si inregistrarea contractului.

Suportul tehnic de succes este cheia retentiei clientilor si a multumirii acestora. Puteti folosi DataLight CRM pentru a inregistra incidentele/tichetele reclamate de clienti si pentru a monitoriza rezolvarea lor cat mai rapida, fara a mai exista riscul ca problemele declarate de clienti sa ramana ascunse in agende personale. Atat devizele deschise pentru actiunile de suport tehnic cat si rezolvarile notate pentru incidentele simple sunt inregistrate in baza de date si pot fi consultate oricand, pentru un istoric complet al clientului.

Aveti Proiecte a carui management depinde acum de fisiere XLS, agende personale si dosare aflate la sediul firmei? DataLight CRM va poate oferi un ajutor considerabil prin gestionarea acestora atat la sediu cat si atunci cand sunteti pe teren, pentru a sti care din sarcinile proiectului sunt in grafic si care nu si cu ce responsabili trebuie sa lucrati pentru a evita intarzierea proiectului. Din nou calendarul CRM va sta la dispozitie, pentru a va programa evenimentele de care depinde succesul proiectelor Dvs.

Despre aplicatiile DataLight ERP si DMS
DataLight ERP Enterprise este sistemul informatic de tip ERP dezvoltat de firma AttoSOFT, care permite gestionarea resurselor unei companii mijlocii sau mari, indiferent de domeniul de activitate (comert, servicii, productie, etc). Gestioneaza si automatizeaza procesele din cadrul companiei, pentru cresterea randamentului in utilizarea resurselor si obtinerea de profit.

DataLight DMS este un sistem de management al documentelor, gandit sa ofere functii avansate de arhivare electronica automata a documentelor generate din sistemul ERP si CRM si pentru a regasi simplu si usor aceste informatii cand este nevoie, indiferent de locatia in care va aflati.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

crm 2017, fisiere xls

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Veniturile din dividende vor fi scutite de plata impozitului pe venit
Articolul următor
Contribuabilii pot primi documentele solicitate de la ANAF, si prin E-mail, incepand din Aprilie 2017

Te-ar mai putea interesa si:

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.