Cea mai mica casa de marcat din lume

Cel mai mic aparat electronic de marcat din lume poate fi cumpărat și din România, fiind în acest moment și produsul cu cel mai bun preț de pe piață. Dispozitivul este ideal pentru companiile de curierat sau de transport persoane sau în orice altă industrie unde este nevoie de o casă de marcat portabilă și de mici dimensiuni. Aparatul funcționează fără să fie necesară conectarea la o sursă de curent și poate fi încărcat printr-un port standard micro USB, chiar și de la o baterie externă, folosind un încărcător de telefon mobil, inclusiv în mașină.

Pentru serviciile de curierat sau de transport de persoane, cea mai bună alegere este o casă de marcat portabilă, de mici dimensiuni. Daisy Compact S este cel mai mic dispozitiv fiscal din lume. Dimensiunile sale sunt puțin mai mari decât cele ale unui telefon inteligent, însă are caracteristici tehnice de top: GPRS, wi-fi, bluetooth, acumulator integrat, iar acesta se poate încărca folosind încărcătorul telefonului mobil.

Potrivit producătorului, Compact S este dotat cu un acumulator intern, Li-Ion 2200mAh, care poate ține casa de marcat alimentată timp îndelungat. Încărcarea se face printr-un port standard micro USB, comun la orice telefon mobil modern. Se poate încărca și de la o baterie externă sau încărcător de mașină pentru telefoane mobile.

La fel ca toate celelalte modele Daisy, și Compact S poate transmite informații direct către ANAF, în momentul în care serverele Fiscului vor fi funcționale. În prezent, până la punerea în funcțiune a serverelor, fișierele .xml care trebuie transmise către ANAF se descarcă din casa de marcat, se transferă pe computer, se extrage fișierul .pdf inteligent, care, odată semnat cu un certificat digital calificat, se trimite către ANAF prin formularul A4200.

În momentul în care serverele Fiscului vor permite interconectarea cu casele de marcat electronice, aparatul Compact S, prin intermediul gprs-ului, va transmite direct organelor fiscale informații despre activitatea economică a companiilor, precum și despre locul în care dispozitivele fiscale funcționează, nemaifiind necesare intervenții ale operatorilor economici.

Pentru detalii, accesati www.casedemarcat.eu

Deja ai votat!
,
Articolul anterior
Internet gratuit in localitatile din Romania, prin Uniunea Europeana
Articolul următor
Modificarea Nomenclatorului obligatiilor fiscale platite in contul unic

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu