Ce carduri sunt acceptate la plata impozitelor locale catre ANAF

Pentru plata online a impozitelor, Ministerul Finanțelor a semnat un acord de licențiere a Trezoreriei ca acceptator de plăți electronice cu carduri MasterCard și Maestro.

Reprezentantii companiei MasterCard pentru România, a subliniat că licențierea Trezoreriei Statului ca acceptator de plăți cu cardurile MasterCard sau Maestro reprezintă o premieră mondială. De altfel, în luna februarie, reprezentanţii din Ministerul Finanţelor Publice (MFP) anunţau că Trezoreria Statului va deveni acceptator de plăți electronice pentru plata online a impozitelor și taxelor, astfel încât toţi contribuabilii care posedă carduri Mastercard sau Maestro să poată plăti direct de acasă sau de la serviciu, fără a le fi percepute comisioane la tranzacţii, taxele şi impozitele pe care le datorează atât la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurărilor sociale de stat, cât și la cele administrate de alte instituții publice.

De câţiva ani, anumiţi contribuabili au posibilitatea de a-și plăti online taxele și impozitele, prin intermediul ghișeului virtual de plăți, numit „Sistemul național electronic de plată online a taxelor și impozitelor utilizând cardul bancar” (SNEP).

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

visa mastercard maestro

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Incepand din Septembrie 2016, taxele si impozitele se pot plati prin card bancar, in toata tara
Articolul următor
Alerta: Ce se intampla cu declaratia 394 de la 1 Octombrie 2016

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.