Casele de marcat cu jurnal electronic dedicate transportatorilor de persoane

Operatorii de transport rutier care efectueaza transport de persoane prin servicii regulate in trafic national au obligatia sa doteze autovehiculele cu care executa aceste servicii, cu aparatele de marcat electronice fiscale prevazute la art. 3 alin.2 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparatele de marcat electronice fiscale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Principala regula pe care trebuie sa o indeplineasca noua casa de marcat este sa aiba acreditare de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Modelul achizitionat trebuie sa fie unul usor de manipulat pentru a susține activitatea de zi cu zi a șoferilor.

AttoSOFT va pune la dispozitie noile case de marcat cu jurnal electronic destinate transportatorilor rutieri. Este vorba despre noul model de casă de marcat Daisy Compact S care este avizat în conformitate cu prevederile Art. 3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art.17 lit. f) din Normele de aplicare. Daisy Compact S este o casă de marcat compactă, portabilă sau staţionară, cu design inovator.

Deasemenea, potrivite pentru transportul de calatori in regim de taxi, sunt si casele de marcat cu jurnal electronic de tip Datecs DP05.

Mai multe detalii despre aceste case de marcat, gasiti pe magazinul nostru online. https://casedemarcat.eu/

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

datecs compact s, datecs dp 05

Distribuie acest articol

Articolul anterior
OnePlus 8 Pro – cel mai bun smartphone in 2020
Articolul următor
Companiile din tehnologie cu cel mai mare profit per angajat

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.