BlackBerry Messenger – Apeluri video pentru Android si iOS

BBM, sau BlackBerry Messenger este serviciul de mesagerie instantă dezvoltat de către Blackberry. Serviciul ce cândva era exclusiv terminalelor Blackberry, a primit în anul 2013 versiuni compatibile cu sistemele de operare mobile Android și iOS, iar în anul 2014 platforma Windows Phone a primit același tratament.

BBM este un serviciu asemănător iMessage regăsit pe deviceurile Apple. Acesta este gratuit și oferă multe opțiuni utile cum ar fi posibilitatea de a retrage mesajele trimise sau cea de a configura o perioadă de timp în care mesajele sau atașamentele pot fi vizualizate.

Alte opțiuni BBM fac parte din categoria celor esențiale unui serviciu de mesagerie modern, cum ar fi trimiterea de mesaje vocale, posibilitatea de a efectua apeluri audio, de a trimite atașamente și de a crea grupuri de conversație.

Însă una din funcțiile BBM ce până acum a rămas exclusivă terminaelor produse de compania canadiană a fost cea de apeluri video. Și zic până acum deoarece această funcție și-a făcut apariția și pe deviceurile Android și cele produse de Apple.

Deja ai votat!
, , ,
Articolul anterior
DataLight CRM Romania, un soft modern pentru orice companii
Articolul următor
Noul model al formularului 088 din 2016

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Meniu