Integrare nativa

Analize rapide

Vizualizare intuitiva

[us_testimonial author=”Razan Anton” company=”Director executiv – Euroest Car “]

Noul sistem ERP implementat de companie a fost ales pentru imbunatatirea serviciilor si optimizarea activitatilor facilitand astfel acesul clientilor la oferta noastra. De acum, identificarea pieselor, definitivarea comenzii si stabilirea detaliilor privind livrarea se vor desfasura intr-un cadru profesionist , bine structurat si usor de utilizat.

[/us_testimonial]

Rapoarte multiple de analize privind vanzari, stocuri, aprovizionare

Peste 200 de rapoarte va stau la dispoziție în sistemul satndard de raportare al DataLight Enterprise, astfel încât sa obtineti cât mai ușor informația dorita. În plus dispuneti de generatorul de rapoarte integrat, care va permite crearea de rapoarte strict personalizate pe specificul companiei Dvs.

Analize rapide, în timp real, pe perioade nelimitate de timp

Sistemul BI OLAP este integrat nativ cu baza de date, lucru care permite generarea de rapoarte on-line, în timp real, indiferent de mărimea bazei de date. Eliminați astfel operațiuni complicate de export și de utilizare a foilor de calcul externe aplicației.

Configurare simpla prin Drag&Drop a rapoartelor

Simplu și intuitiv, sistemul BI este accesibil utilizatorilor fără experiența în domeniul informatic. Prin câteva clic-uri de mouse obtineti orice combinatie a informațiilor pe care le doriți.
Meniu