Avantajele SFA (Sales Force Automation) intr-o companie – Automatizarea fortei de vanzari

Solutiile software mobile câștiga teren zi de zi în zona IT, contribuind semnificativ la creșterea productivitatii muncii pentru angajații care sunt la distanța de sediul companiei. Pentru agenții de vanzari în special, acest concept presupune informații în timp real, timp folosit mai bine pentru mai multe vanzari și nu în ultimul rând, o relație de calitate cu clientul final. Pe lângă avantajele pe care le au primii beneficiari ai acestor sisteme (agenții de vanzari), solutiile mobile de tip SFA aduc pentru managerii de vanzari și pentru top-manageri avantajele controlului deplin asupra angajatilor, asupra politicilor de vanzare și a modului în care sunt respectate procedurile de lucru ale firmei.

Vechiul PDA-ul (personal digital assistant), cunoscut si ca fiind un calculator portabil, a devenit o unealta tot mai necesara in domeniul vanzarilor prin doi descendenti: tablete și smartphones. În ambele situații, aplicații specializate instalate pe dispozitivul mobil sunt capabile sa comunice cu serverul de date de la sediu, oferind informații în regim online despre solduri, stocuri, preturi și istoric al documentelor. Mai mult, documente emise pe aceste dispozitive (comenzi, facturi, chitante, bonuri fiscale) sunt transmise în mod automat către server, salvand timpul personalului de la facturare.

Unul din cele mai puternice soft-uri dedicate agentilor de vanzari, DataLight SFA a fost proiectat cu ajutorul clientilor AttoSOFT în special pentru eficiența în vanzare si scaderea costurilor aferente. Contactati-ne acum, pentru o ofera pesonalizata!

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

importanta sfa in vanzari, sales force automation

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Solutii software pentru companiile din domeniul HORECA – Modulul „Restaurant” de la AttoSOFT
Articolul următor
Van Sales si Pre Sales – Modalitati de lucru in sistemul DataLight SFA

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.