Automatizează-ți vânzările prin soluția informatică de la AttoSoft

Pentru ca forța dumneavoastră de vânzări să fie la înălțimea așteptărilor, începeți să utilizați sistemul SFA, de automatizare a forței de vânzari. Prin acest modul, agenții dumneavoastră de vânzări vor fi capabili să ofere toate informațiile necesare clienților într-o manieră profesională, corectă și rapidă, astfel încât aceștia sa primească cea mai buna consiliere și să opteze pentru soluția cea mai potrivită. Informațiile stocate în server sunt disponibile instant pentru analize de aprovizionare, rezervări de stocuri, confirmare comandă prin email și facturare, fără prelucrări suplimentare și fără timp pierdut.

În procesul de vânzare, comenzile, facturile proforme, factura finală de vânzare, încasările – toate aceste operațiuni devin rapide și transparente prin automatizările pe care le aduce o soluție SFA.

Modulul SFA din DataLight este instrumentul perfect pe care îl poate utiliza o firmă pentru a crește productivitatea, eficiența, rapididate, acuratețea și transparența în ceea ce privește livrarea comenzilor către clienți. Sales Force Automation este compusă dintr-o aplicația mobilă, care se instalează pe smartphone-urile agenților de vânzări, aplicație Back Office și interfațarea cu sistemul de gestiune (ERP). Pentru mai multe detalii privind avantajele utilizării soluției de la AttoSoft, contactați-ne!

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

sfa, vanzari

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Afacerea ta are nevoie de un modul dedicat companiilor de distribuție
Articolul următor
Soluții de lucru la distanță pentru succesul business-ului tău

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.