ATTOSOFT vă oferă soluția la split TVA!

ATTOSOFT anunță clienții săi că pot beneficia de modificările software necesare plății defalcate a TVA-ului. Conform legislației, firmele care adoptă acest sistem de la 1 Octombrie beneficiază de reducerea impozitului pe profit (trimestrul IV) cu 5% și scutirea penalităților de întârziere la plata TVA-ului restant până pe data de 30 septembrie inclusiv. Firmele care nu adoptă acest sistem de la 1 Octombrie 2017, vor adopta sistemul de la 1 Ianuarie 2019.

Modificările actuale în software-urile DataLight Gestiune 3.0, MyManager, CENTO, constau în principal din:

– Raportul necesar plăților defalcate pe bază și TVA a facturilor scadente la furnizori;
– Raportul necesar obținerii valorii TVA-ului care trebuie virat zilnic în contul de TVA, calculat pe baza celor 7 zile scadență, încasările numerar (și echivalente: card bancar, bonuri de masă, etc.) și plățile numerar;

Pentru reducerea efortului de prelucrare a volumului ridicat de documente de plată și încasare pe care îl generează această modificare legislativă, în versiunea viitoare a programelor noastre vom automatiza generarea plăților prin bancă a facturilor scadente și preluarea încasărilor din conturile on-line a principalelor bănci.

Clienții care au contract de up-grade pentru programele DataLight Gestiune 3.0, MyManager și CENTO, beneficiază gratuit de noua versiune de program.

Pentru programarea up-grade-ului software-ului dumneavoastră, trimiteți un e-mail pe adresa v.zgherea@attosoft.ro sau tel. 0749 233 600.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

split tva attosoft

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Legislatie 2017 – Cine poate beneficia de rambursarea TVA?
Articolul următor
Registrului unic de control la schimbarea sediului social, conform legislatiei in vigoare

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.