AttoSoft te sprijina in activitatile de dezvoltare a afacerilor din domeniul agricol

Faptul ca ai gasit o idee geniala pentru o activitate in agribusiness, si ca iti doresti sa ai succes, nu este de ajuns pentru a pune pe picioare o afacere sustenabila. In agricultura, cel putin, statisticile arata ca un procent covarsitor din start-up-uri dau faliment in primul an de functionare. Fie din cauza conditiilor meteo, fie din cauza lipsei tehnologiilor adecvate, ori din motivul unui plan de afaceri construit incorect.

O data ce iei decizia de a-ti incepe propriul agribusiness, vei fi nevoit sa investesti extrem de mult timp si energie in dezvoltarea ei, inclusiv in solutii informatice de ultima ora. Existenta unui sistem de suport din partea unui partener specializat, atat in perioada de incepere a afacerii cat si pe parcursul dezvoltarii ei este foarte importanta. Practic, AttoSoft, prin sistemele sale dedicate sectorului agricol, iti sta la dispozitie, oricand, sprijinindu-te pe parcursul implementarii solutiei potrivite.

Trebuie sa fii constient ca un antreprenor in agribusiness nu este si nu trebuie sa fie un om – orchestra: nu ai cum sa fii expert in toate si nici nu trebuie sa iti propui, asa ca invata sa lucrezi cu profesionisti in acele domenii pe care nu le stapanesti: juridic, marketing, consultanta in afaceri ori tehnica de calcul. Compania noastra iti pune la dispozitie solutii adaptabile oricarui tip de afacere pe care vrei sa o dezvolti.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

afaceri agribusiness, informatizare agricultura, soft agricol

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Cum ar trebui să fie o aplicație care să te ajute în afacerea ta din agricultură
Articolul următor
Cum îți deduci contravaloarea casei de marcat achiziționată, din profit sau venit

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.