AttoSOFT a prezentat DataLight Retail, in cadrul programului „Scoala altfel” – 2016

Miercuri, 20.04.2016, o delegație a echipei AttoSOFT a efectuat o prezentare a sistemului informatic de vanzari, DataLight Retail, la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din localitatea Pechea, Jud. Galati. Evenimentul a avut loc în cadrul programului scolar „Scoala Altfel” 2016, fiind organizat cu ajutorul domnului Laurentiu Iorga, profesor de Informatica la acest liceu.

Echipamentele prin intermediul carora s-a susținut demonstratia au fost: Monitoare de tip touch screen Elo Touch, cantare electronice legate direct la POS, cantare cu tiparire etichete de coduri de bare, cititoare de coduri de bare, imprimanta fiscala, casa de marcat fiscala, afisaj electronic pentru client, legat la imprimanta fiscala, imprimanta de etichete de coduri de bare.

Persoanele care au asistat la aceasta prezentare sunt elevi de la clasele a 9-a pana la a 12-a la profiluri comerciale și s-au arătat foarte încântați de ușurința cu care se poate utiliza modulul DataLight Retail. Ei au urmărit activ etapele prezentarii, au pus întrebări, iar la sfârșit au testat ei insisi aplicația de vanzari cu toate echipamentele expuse, de la scanarea produselor, pana la emiterea bonurilor fiscale.

O parte din acești elevi chiar vor sa urmeze o cariera în vanzari și au cerut sfaturi despre ce ar trebui să facă pentru a putea să se angajeze în acest domeniu, intelegand ca este foarte important sa aibă cunoștințe minime de utilizare a calculatorului, cu diversele componente software.

Fotografii: https://www.facebook.com/attosoftro

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

elo touch, laurentiu iorga, pechea, prezentare elevi, scoala altfel

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Noua procedura de rambursare a TVA – Norme ANAF 2016
Articolul următor
Din Iulie 2016, ANAF-ul monitorizeaza zilnic toti agentii economici si persoanele fizice cu conturi in banci

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.