AttoSOFT la Targul de Case de Marcat si Solutii informatice de Gestiune 2015 – Sighisoara

AttoSOFT a participat în acest weekend la „un eveniment cu recorduri” – a 10-a editie a Targului de Case de Marcat și Soluții informatice de Gestiune. Târgul, desfasurat la Sighisoara, a reunit peste 120 de firme participante și 19 firme expozante, care au prezentat atât echipamente fiscale și non-fiscale, dar și soluții software destinate domeniului retail și nu numai.

La acest eveniment, AttoSOFT a participat în calitate de expozant, prezentand soluția propietara de management al afacerii retail – DataLight Retail, dar și soluții complete, integrate pentru forța mobila de vanzari și livrari ale companiilor.

Soluția DataLight Retail este destinata managementului afacerilor din domeniul retail, indiferent de mărimea acesteia. În prezent, minimarket-uri, supermarketuri sau lanturi de magazine își rezolva toate problemele din activitatea de zi cu zi cu ajutorul acestui pachet de aplicații, simplu și intuitiv. AttoSOFT ofera rezolvarea problemelor legate de viteza de vanzare, de corectitudinea și satisfactia clientilor finali, de managementul stocurilor și soldurilor și de aprovizionare corelata cu vanzarile. Sistemele oferite de AttoSOFT sunt perfect integrate cu echipamente fiscale și non-fiscale, astfel încât AttoSOFT ofera soluții la cheie pentru domeniul Retail.

Aproape toate companiile încep sa adopte mobilitatea pentru operatiunile lor de servicii, marketing și vanzari. AttoSOFT a pariat pe aceasta direcție și a dezvoltat un sistem informatic destinat forței mobile de munca, ce utilizeaza echipamente de tip smartphones și/sau tablete cu Android sau iOS. Sistemul permite agentilor de teren sa preia cu ei informațiile necesare interactiunii profesionale cu clientii lor, precum solduri, stocuri, liste de preț, istoric al livrarilor, obiective de îndeplinit; Totodata, soluția mobila le permite sa preia comenzi de la clienți sau sa emita documente pe loc, precum avize, facturi, chitante sau bonuri fiscale. Din nou, AttoSOFT a integrat soluția sa software cu echipamente pentru a oferi clientilor săi o soluție complet integrata.

Indiferent de natura provocarilor cu care se confrunta partenerii săi, AttoSOFT este capabila sa ofere soluții informatice avantajoase, soluții care aduc plus-valoare prin automatizare, mobilitate și integrare a informațiilor. Cu o baza informationala strategica reprezentata de sistemul ERP DataLight Enterprise, AttoSOFT abordeaza atât domeniul distributiei și comertului en-gross, dar și al producției, serviciilor și retail.

AttoSOFT are un portofoliu de peste 350 de implementari de sisteme informatice de tip ERP, a caror afaceri cumulate depășesc 1.5 miliarde de euro la nivelul anului 2014. Ca marca inregistrata, DataLight Enterprise este integrata nativ cu solutiile verticale de retail (DataLight Retail), management al afacerii cu piese auto și service (MyManager) și management al documentelor (ELO Office), soluții care aduc firmei AttoSOFT o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

case de marcat sighisoara, datalight retail, solutii gestiune, targuri it

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Se intampla din nou: ELO Business Partner Meeting – Octombrie 2015
Articolul următor
Compania AttoSOFT a participat la conferinta sustinuta de ELO Romania

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.