AttoSOFT isi mentine ascensiunea pe piata de profil, din Romania

În ultimii ani, creşterea cifrei de afaceri a companiei AttoSOFT a fost constantă, şi acest fapt de datorează calităţii aplicaţiilor şi a serviciilor pe care le oferim partenerilor noştri de afaceri. Oportunităţile de dezvoltare ale firmei se bazează – ca principiu – pe aplicaţii foarte versatile şi foarte competitive, iar pe de altă parte, serviciile de calitate oferite de compania AttoSOFT.

Dacă avem în vedere creşterile procentuale, la nivel de cifră de afaceri pe fiecare companie, observăm că firmele mari, cu potenţial economic constant, şi-au menţinut şi, în acelaşi timp, dezvoltat tot mai mult parteneriatul cu AttoSOFT. Astfel, în topul companiilor partenere AttoSOFT din România, se situează nume precum Gersim SRL Bucureşti, cu o creştere de peste 67 %, Rocktecs SRL Galati – cu 87%, sau Dublu Lic Srl Focsani, cu o crestere a cifrei de afaceri de aproape 400%.

Conform unor studii recente de piaţă, pe primele locuri, în topul investiţiilor se află companii din oraşele Brăila, Galaţi şi Constanţa. La o privire de ansamblu, creşterile în procente ale investiţiilor se situează între 20 şi 90%. Dacă ne referim la zonele cu dezvoltări mari din punct de vedere al oportunităţilor de afaceri, precum Bucureşti, media creşterii pe acest segment de business este de 50%.

Ca urmare a diversificării soluţiilor ERP, dealtfel customizabile, adaptate oricăror cerinţe ale firmelor româneşti, în perioada 2011 – 2013, cifra de afaceri a companiei AttoSOFT se apropie de 3 milioane de RON.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

cifra de afaceri in IT, companii partenere attosoft, software erp customizabil, studii de piata

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Speak online? Yes, I do…
Articolul următor
Noutati fiscale la inceputul anului 2015

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.