Apple consideră că România este o piață ce merită a fi luată în calcul și își deschide prezența oficială în România prin Apple Sales România SRL ce are în spate Apple Distribution International din Irlanda + Apple Sales, tot din Irlanda.

Este o mișcare de bun augur faptul că Apple își deschide operațiuni locale în România. Până acum, au fost prezenți doar prin intermediul distribuitorilor. Printr-o filială cu reprezentant local arată că România a devenit o piață matură, una pe care Apple își dorește să o monitorizeze cât mai bine.

Smartphone-ul a devenit un gadget de tip all-in-one, iar clienții sunt deja din ce în ce mai interesați să cumpere un terminal de tip mid-range sau premium. Se pune preț pe design, camera foto și video, autonomie, partea de conectivitate.

Compania americană și-a extins portofoliul de telefoane mobile din ultima parte a lui 2018 prin iPhone Xs, Xs Max și iPhone X.

În mod tradițional, mai ales în zona est europeană, Apple activează prin intermediul unor comercianți locali certificați cu titlul de Apple Autorized Reseller sau Apple Certified Reseller. În această categorie intră companii precum iStyle sau Noumax.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

apple romania, reseller apple, smartphone apple

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Cel mai bun ceas inteligent din 2018
Articolul următor
Samsung GALAXY A7 cu trei camere foto

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.