O nouă versiune a aplicației Revisal a fost publicată vineri de Inspecția Muncii, scrie pe site-ul oficial al instituţiei, astfel că angajatorii pot deja s-o descarce și s-o instaleze.

„Versiunea aplicației Revisal 6.0.6. cuprinde o serie de elemente noi, după cum urmează: completarea nomenclatorului temeiului de suspendare, actualizarea informațiilor disponibile în manualul de utilizare și adăugarea unor validări noi pentru zonele de salariați, mutare contracte, suspendare contracte și detașare contracte”, este explicat în anunțul referitor la publicarea actualizării.

Dacă angajatorul are instalată versiunea Revisal 5.0.8., acesta trebuie să instaleze mai întâi versiunea 6.0.5. și abia apoi versiunea 6.0.6. Bine de știut este că noua versiune poate fi instalată numai dacă angajatorul are deja versiunea 6.0.4. sau versiunea 6.0.5 sau dacă n-are nicio versiune mai veche decât acestea două.

Primele două actualizări din acest an ale aplicației (versiunea 6.0.4. și versiunea 6.0.5.) au fost publicate în cursul lunii aprilie. Prin urmare, 6.0.6. este a treia actualizare din 2016 a Revisal.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

revisal 606

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Legea privind plata cu cardul a fost publicata
Articolul următor
REVISAL-ul a fost impartit in Registrul privat si Registrul public al salariatilor

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.