ANAF lansează 22 teste pentru verificarea depunerii corecte D406 SAF-T

La aproape 3 luni de la intrarea în vigoare a obligativității D406 SAF-T pentru toți contribuabilii mijlocii din România, ANAF vrea să se asigure că etapele de depunere a declarației sunt pe înțelesul tuturor. 

În ultimul comunicat de presă, ANAF lansează un material informativ ce prezintă o serie de 22 teste „de consistență” pe care contribuabilii le pot aplica datelor în format XML, asociate cu D406 SAF-T.

Dacă ai depus deja declarația 406 SAF-T și ai observat iregularități, poți rectifica aceste declarații pe aceeași platformă. ANAF de asemenea reamintește că în cazul păstrării datelor neconforme în declarație, se vor aplica gradual sancțiuni asupra contribuabilului.

Sau mult mai simplu – automatizezi totul!

AttoSoft îți pune la dispoziție modulul de automatizare D406 SAF-T, atât în cadrul suitei de programe DataLight ERP, cât și cu posibilitatea de interfațare cu alte programe de gestiune / contabilitate pe care le folosești!

Astfel, nu mai pierzi timpul cu procesul îndelungat de transmitere de date în mod manual, iar acestea vor fi mereu corecte și la zi!

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

anaf, saf-t

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Modulul eFactura – funcționalități suplimentare!
Articolul următor
Ghid complet generare automată bilanț 2022!

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.