Alerta: Ce se intampla cu declaratia 394 de la 1 Octombrie 2016

In condiţiile în care, între 1 iulie şi 30 septembrie, contribuabilii erau obligaţi să completeze doar secţiunile dedicate operațiunilor derulate cu persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA, de la 1 octombrie, persoanele înregistrate în scopuri de TVA vor completa integral Declaratia 394.

„Începând cu data de 1 octombrie 2016, declaraţia se va completa integral, pentru toate operaţiunile efectuate pe teritoriul naţional”, scrie în Ordinul ANAF nr. 2264/2016, act normativ care a modificat şi termenul până la care se transmite declaraţia 394. Astfel, aceasta se depune, din august începând, până pe data de 30, inclusiv, a lunii următoare încheierii perioadei de raportare declarate pentru depunerea decontului (luna, trimestrul etc.), inclusiv dacă în această perioadă nu au fost realizate operaţiuni de natura celor care fac obiectul declaraţiei. Excepţie va face luna ianuarie, al cărei termen-limită de depunere va fi ziua de 28 sau 29 februarie, după caz.

Deja ai votat!

Vezi comentariile
mai jos

declaratia 394, forulare completate integral

Distribuie acest articol

Articolul anterior
Ce carduri sunt acceptate la plata impozitelor locale catre ANAF
Articolul următor
Adeverintele de venit si certificatele de atestare fiscala vor putea fi cerute si transmise online, incepand cu 1 Noiembrie 2016

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.