Preia controlul activității tale!

Vrei să ai toate informațiile la un loc despre activitatea ta ca să poți lua deciziile corecte? Care e prețul real la care să vinzi producția? Cu ce anume și cu ce cantitate să te aprovizionezi? Cât de productivi sunt angajații tăi și cum să-i răsplătești?

Vrei să crești profitul fără să muncești mai mult? Poți face asta fiind eficient. Iar noi te ajutăm.

Creăm programe personalizate pentru antreprenorii din agricultură. Te ajutăm să scapi de hârtii, îți ușurăm procedurile, îți redăm controlul asupra activității. Află mai exact cum te putem ajuta.

Alege domeniul de activitate:

„Ca si Director Comercial al Grupului Chimagri, sunt responsabil cu eficientizarea timpului petrecut in fata clientului si in eficacitatea timpului agentilor de vanzari. Drept urmare, dupa vreo opt ore petrecute cu unul din programatorii AttoSOFT, am reusit sa intelegem impreuna ce-i de facut, ce-i de programat. Drept urmare, am dat “nastere” la anexa si contractul ce pot fi semnate electronic, chiar in locul unde se intampla exercitiul vanzarii.

Incetul cu incetul, am ajuns sa utilizam aproape toate modulele comerciale pe catre le pune la dispozitie AttoSOFT. De asemenea, ne convine flexibilitatea sistemului informatic, dar si a furnizorului AttoSOFT, care a fost alaturi de noi la cerintele noastre particulare. Personal, il consider un furnizor preferat. Am recomandat si voi recomanda aceasta solutie ca fiind una pe care ne putem baza, atat in activitatea zilnica, cat si in strategia de dezvoltare pe termen mediu si lung.”

Ionut Vasii – Director comercial Chimagri Grup